Fonduri structurale | Fonduri Europene | Consultanta

Portofoliu

Portofoliu fonduri structurale

In aceasta afacere promisiunile nu au nici o relevanta! Informeaza-te bine inainte de a apela la o firma de consultanta. Cel mai simplu mod de a verifica competenta firmei este prin portofoliul ei.
Cu un portofoliu impresionant, este de ajuns sa rosfoiti lista de dosare admise pentru a va confinge ca noi suntem solutia cea mai potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

Fonduri structurale

Fonduri strucutrale

Anul Perioada 2009-2013 este cea mai importanta in accesarea de fonduri europene nerambursabile. Acum exista o mare oportunitate. In acest sens noi suntem pregatiti si punem la dispozitie o echipa de consultanti profesionisti. Daca doriti sa realizati o investitie noua, sa va modernizati-extindeti afacerea actuala (sa construiti noi spatii de productie, sa achizitionati utilaje noi, etc), contactati un consultant. Exista fonduri nerambursabile in procente de la 40% pana la 70% din valoarea investitiei d-voastra.

Colaboratori

fonduri strucutrale

Ne face mare placere sa va prezentam principalii nostri colaboratori.

Pentru a reusi in lumea business-ului ai nevoie de perteneri puternici, de aceea firma noastra lucreaza cu cele mai bune firme din diferite domenii de activitate.

Click aici pentru a vedea lista.

Adrese utile
fonduri structuralefonduri structurale regiofonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structurale

Obiectivele Politicii de Coeziune a Uniunii Europene in perioada 2007 - 2013

  1. Obiectivul “Convergenta”: destinat sa grabeasca dezvoltarea economica pentru regiunile ramase in urma, prin investitii in capitalul uman si infrastructura de baza.
  2. Obiectivul “Competitivitate Regionala si Ocuparea Fortei de Munca”: destinat sa consolideze competitivitatea si atractivitatea regiunilor, precum si capacitatea de ocupare a fortei de munca printr-o dubla abordare (angajati si angajatori).
  3. Obiectivul “Cooperare Teritoriala Europeana": urmareste intarirea cooperarii la nivel transfrontalier, transnational si interregional.

    Programele Operationale, in functie de eligibilitatea regiunilor, sunt finantate prin intermediul a trei “reglementari financiare” cunoscute sub numele de Fonduri Structurale