Fonduri structurale | Fonduri Europene | Consultanta

Portofoliu

Portofoliu fonduri structurale

In aceasta afacere promisiunile nu au nici o relevanta! Informeaza-te bine inainte de a apela la o firma de consultanta. Cel mai simplu mod de a verifica competenta firmei este prin portofoliul ei.
Cu un portofoliu impresionant, este de ajuns sa rosfoiti lista de dosare admise pentru a va confinge ca noi suntem solutia cea mai potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

Fonduri structurale

Fonduri strucutrale

Anul Perioada 2009-2013 este cea mai importanta in accesarea de fonduri europene nerambursabile. Acum exista o mare oportunitate. In acest sens noi suntem pregatiti si punem la dispozitie o echipa de consultanti profesionisti. Daca doriti sa realizati o investitie noua, sa va modernizati-extindeti afacerea actuala (sa construiti noi spatii de productie, sa achizitionati utilaje noi, etc), contactati un consultant. Exista fonduri nerambursabile in procente de la 40% pana la 70% din valoarea investitiei d-voastra.

Colaboratori

fonduri strucutrale

Ne face mare placere sa va prezentam principalii nostri colaboratori.

Pentru a reusi in lumea business-ului ai nevoie de perteneri puternici, de aceea firma noastra lucreaza cu cele mai bune firme din diferite domenii de activitate.

Click aici pentru a vedea lista.

Adrese utile
fonduri structuralefonduri structurale regiofonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structuralefonduri structurale
. Ce oferim?

A&E Audit Financial Consulting ofera beneficiarilor nostrii solutii integrate de finantare, modelare financiara, tehnologie, proiectare si management a investitiilor in scopul realizarii unor proiecte finantabile prin:

FONDUL EUROPEAN AGRICOL PENTRU DEZVOLTARE RURALA – FEADR (similar programului SAPARD)
FONDUL EURPEAN pentru PESCUIT - FEP (similar programului SAPARD)
FONDULUI EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA - FEDR (similar programului PHARE )
POR - Programul Operational Regional
POS - Cresterea Competitivitatii Economice
FONDUL DE MEDIU

Pentru elaborarea solutiilor integrate, A&E Audit Financial Consulting prin specialistii sai, realizeaza urmatoarele:

 • Cereri de finantare (sectiune generala si sectiune econonmica)
 • Studii de fezabilitate-SF (Conform specificatiilor din Proiectul Tehnic-PT)
 • Planuri de afaceri sau memorii justificative
 • Proiectarea fluxurilor si tehnologiilor
 • Documentatii complete de licitatie ( conform legislatiei in vigoare )
 • Documentatii de achizitii si documentatii de plati
 • Completand oferta de servicii financiare, A&E Audit Financial Consulting acorda consultanta pentru obtinerea de surse financiare (necesare co-finantarii) in principal prin finantari de la diverse institutii bancare si de credit (banci comerciale, institutii de scont si factoring si alte IFN-uri) existente pe piata financiara din Romania, in cele mai diverse conditii si optiuni, oferind consultanta la intocmirea documentatiilor necesare ( dosare de creditare, studii de fezabilitate, plan de afaceri, chas-flow, bugete de venituri si cheltuieli, diverse alte situatii financiare).

  Pentru achizitionarea de mijloace de transport, echipamente si utilaje noi (inclusiv IT, software, hardware ) pentru modernizarea si retehnologizarea capacitatilor existente , masini si utilaje agricole, A&E Audit Financial Consulting direct sau prin brokerii sai financiari intermediaza produse financiare ale mai multor societati de LEASING, punand la dispozitia clientilor o gama larga de oferte din piata.


  Totodata, A&E Audit Financial Consulting va ofera

  Consultanta in Certificari Standarde ISO si Audit
  Proiectarea,documentarea si implementarea Sistemului de management de mediu conform cerintelor familiei standardului SR EN ISO 14001 ; studii si bilanturi de mediu.
  Sisteme de management al sigurantei alimentului –HACCP -in conformitate cu standardul DS 3027E:2002 si Codex Alimentarius SR EN ISO 22000:2005.
  Sisteme de sanatate si protectia muncii - OHSAS – conform standardului OHSAS 18001:1999 .
  Audit intern si extern atat pentru agentii economici privati si de stat cat cat si pentru institutiile financiar bancare.

  . ce ne propunem?

  A&E Audit Financial Consulting isi propune, in principal urmatoarele :

  . Ce include dosarul

  . detalii